Kültür Etkinlikleri Hakkında

İstanbul Kadın Müzesi®'nin (İKM) kültür etkinlikleri sergi konularının içeriğini zenginleştiren, kentin kadın tarihini gündemde tutan, kentin kadın belleğini oluşturan, ilgi alanları farklı, çeşitli ziyaretçi profillerine yönelik bilgi ve sanat etkinlikleridir.
Kent kadın müzesi olma özelliğiyle, İstanbul Kadın Müzesi®'nin (İKM) kültür etkinlikleri kenti oluşturan farklı kimlikler arasında iletişim sağlar, kuşaklar ararası etkileşim yolunu açar ve kentte yaşayanlara, kendilerinin de kent tarihinin bir parçası olduğunu hissettirir.
İstanbul Kadın Müzesi® (İKM) kültür etkinlikleri, kentin kadın tarihinde bir kutlama geleneği başlatır.
İstanbul Kadın Müzesi® (İKM), müze mekânı dışında da kentin kadın tarihini gündemde tutan kültür etkinlikleri sunar. Önce sanal ortamda açılmış olan İstanbul Kadın Müzesi® (İKM), henüz müze binasına sahip olmadığı için, müzenin kültür etkinlikleri de sınırlı bir çerçevede yürütülmektedir.

İstanbul Kadın Müzesi® (İKM)'nin güncel etkinlikleri hakkında, sitenin ana sayfasından ve müzenin sosyal medya hesaplarından bilgilenebilirsiniz. Geçmiş etkinlikleri ise buradaki listede veya buradaki kitapçıkta bulacaksınız.

Meral Akkent
İstanbul Kadın Müzesi® (İKM)
Küratör (2011-2021)

İstanbul Kadın Müzesi, 8 yılda üniversiteler, 👩‍🎓 kadın müzeleri, diğer müzeler ve daha birçok kurumla 💐 işbirliği içinde 🎉 Türkiye'de 🌍 ve yurt dışında 💜 4 uluslararası konferans / sempozyum, 💜 7 sergi, 👩 5 kitap (Türkçe/İngilizce) 📝 ve 2 konser 🌈 gerçekleştirdi.
* * * * 💝 Gönüllülerimize teşekkür borçluyuz. * * * * 💝

İstanbul Kadın Müzesi'nin etkinliklerini incelemek için tıklayın

İstanbul Kadın Müzesi'nin YouTube kanalındaki kadın müzesi içerikli videoları izleyin.

euro.message madebycat ®